Αριθμός Απόφασης Εγγραφής 830/05.02.2004 ΠΡΩΤ. ΑΘΗΝΩΝ
Πειραιώς και Βούλγαρη 1 - Ομόνοια - Τ.Κ. 104 37 - Τηλ: 2130329842 - Fax: 2130334018
Μέλος Γ.Σ.Ε.Ε. - www.popysyp.gr - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Αρ. Πρωτ: 3363.                                                          Ημερομηνία.: 2/2/2020
Αρ. σελ: 1                                                                                    Προς:
                                                                                                      Μελη
                                                                     
 
ΘΕΜΑ:  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΣΤΟΛΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΡΙΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 9:00 πμ ΕΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ "ΕΘΝΙΚΟΣΜ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ, ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΓΠΠ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ".
 
Αγαπητοί συνάδελφοι,αγαπητές συναδελφισσες
Ο μακροχρόνιος, δίκαιος πλην άνισος ΑΓΩΝΑΣ μας μεταφέρεται για πολλοστή φορά στο ΔΡΟΜΟ. Εκει που επι δεκαετίες τώρα κερδίσαμε το λιγοστό τίμιο ψωμί που τρώμε,με την αξία μας και την προσφορά μας,στην ευγενική υπόθεση της Πολιτικής Προστασιας χωρίς να προσκυνήσουμε και να γλυψουμε κανέναν. Με τον ΑΓΩΝΑ, τον ιδρώτα και το αίμα μας κερδίσαμε οτι κερδίσαμε, προστατεύοντας  επι δεκαετίες τις ιδιαίτερες πατρίδες μας, ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή πάσης φύσεως συμβαντων του ΠΣ. Συνεχιζουμε λοιπόν τον ΑΓΩΝΑ μας στο ΔΡΟΜΟ γιατί το νομοθέτημα που φέρνει ο ΓΓΠΠ μαζί με μια κουστωδία αυλοκολακων, γυρολογων,παρτακηδων "συνδικαλιστών" την Τρίτη 4 Φλεβάρη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προς ψήφιση,χωρίς καν να συζητήσει με το Συνδικάτο μας,το δεύτερο σε δύναμη μετά την ΠΟΕΥΠΣ στο ΠΣ ΜΑΣ ΞΕΣΠΙΤΩΝΕΙ,οξύνει τις παθογένειες του ΠΣ και συντηρεί την εργασιακή ομηρία των πενταετων και συμβασιούχων συναδέλφων, παλιών και νέων.Οταν ΞΕΣΠΙΤΩΣΕΙΣ κύριε Γενικε τους Πενταετείς και τους μόνιμους(πρωην τριετείς)από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους που ξέρουν να αντιδράσουν καιρια,άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε σπιθαμή της περιοχής ευθύνης τους,με ποιους θα τους αντικαταστήσεις στα περιπολικά και στα πυροφυλακια ;Με αυτούς που θα' ρθουν από ΤΗΝ "ΞΕΝΙΤΙΑ"; Μήπως με τους υπόλοιπους μόνιμους; Η εργασιακή ομηρία των πενταετων και συμβασιούχων συναδέλφων καλά κρατεί. Για το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό δικαίωμα όλων των συναδέλφων (πρώην τριετών, πενταετών και συμβασιούχων) νεκρική σιγή.Καταστραφηκε η ζωή 5500 συναδέλφων που ανέμεναν, πολλοί επι δεκαετίες, να τηρήσει τις πολιτικες δεσμεύσεις του  το εκάστοτε πολιτικο προσωπικό,μπας και τακτοποιηθούν εργασιακά.Τωρα κ Γενικε οι συνάδελφοί μας έχουν την δυνατότητα να θεμελιώσουν συνταξιοδοτικό δικαιωμα;ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΞΕΣΠΙΤΩΝΕΙΣ;Αυτό είναι το ευχαριστώ;Μετρησες πόσους νεκρούς και τραυματίες έχουμε από το 1998;Αλήθεια οι γνωστοί  άγνωστοι κατάχραστες που τους εξέμεσε το Συνδικάτο μας και που γίνατε αχώριστοι τώρα τελευταία τι λένε;Όλα καλα;Μάθαμε προχθες εκεί στη Βουλή ότι από το πολύ γλείψιμο και τα ευχαριστώ ότι έγινε πολύ ολισθηρό το δάπεδο και προκλήθηκαν πολλές πτώσεις.
 
Συναδελφοι- συναδελφισσες
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΡΊΤΗ 4 ΦΛΕΒΆΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 09.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ ΜΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ.ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΑ!!!
 
 
 

 

Φωτογραφίες

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun