08 10 2018

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Κέρκυρα, 08/10/2018
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σήμερα, Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, το Δ/Σ του Σωματείου μας παρέστη σε συνάντηση με τον Βουλευτή Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, κο. Κ. Παυλίδη, στον οποίο καταθέσαμε τις έγγραφες προτάσεις της Ομοσπονδίας μας (ΠΟΠΥΣΥΠ), υπογεγραμμένες από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του δευτεροβάθμιου οργάνου μας.
Στα κυριότερα σημεία τους οι προτάσεις αυτές αφορούσαν την 12μηνη απασχόληση των συμβασιούχων Πυροσβεστών και την εναρμόνιση των ωραρίων των πενταετών Πυροσβεστών με αυτά των μονίμων συναδέλφων.
Οι αιρετοί εκπρόσωποι του Σωματείου μας ζήτησαν από τον κ. Παυλίδη να προωθήσει τα δίκαια αιτήματά μας στην Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κα. Ο. Γεροβασίλη και στον αρμόδιο για την έγκριση των κονδυλίων, Αναπλ. Υπουργό Οικονομικών, κο. Γ. Χουλιαράκη, με τους οποίους θα έχει συνάντηση εντός της εβδομάδας. Ο κ. Παυλίδης φάνηκε ενήμερος τόσο για τα συγκεκριμένα ζητήματα όσο και για τα γενικότερα προβλήματα της Υπηρεσίας σε τοπικό επίπεδο, για τα οποία άλλωστε έχει ήδη κινηθεί προς την επίλυσή τους. Παράλληλα, έδειξε απολύτως θετικός στην προώθηση των αιτημάτων μας στα αρμόδια κυβερνητικά πρόσωπα.

                                                         Για το Δ/Σ
Ο Πρόεδρος                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Άνθης Ν. Γεώργιος                                                                 Δοσούλας Α. Βησσαρίων

Φωτογραφίες

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun